Thursday, October 17, 2013

Cake Decorating Class with Zura and Sir Sam!

Sebenarnya waktu siangnya anak Zura dan Sir Sam ni attend kelas Cookies with Bestfriends. Bila jemput ambil anak, terus belajar buat deco. Mula-mula macam malu-malu.. alih-alih seronok ya Zura, main-main buttercream niii..

Zura's very first rose!

Tambah daun bagi naik seri bunga.. Peratikan ada orang yang sedang memerhati.. jeng jeng jeng..

Tengok tu! Sir Sam dah masuk gear! Rupa-rupanya.. sambil dengar tu Sir Sam dah siap tangkap tutorial.. menjadi tuuuuu buat bunga ros.. Mak impressed habis!

Sempat kome bergurau senda ya.. Nak kena rotan ni!

Ni ticer punya tapi ticer tak letak icing sugar! Jenuh dok pikiaq awatlaaa texture cream cheese tu menggerutu tak hengat! Alih2 rasa.. masam rupanya..

Bila snap gambar.. terus elok je tangan tu lurus je..

Sebelum diugut-ugut.. tangannya punya la senget.. marah mak!

Nasib baik ada hero tolong perkemaskan..

Hasil praktis atas board.. Ya, ticer kasi praktis atas board dulu.. baru belajar buat atas kek..  :D

Tadaaaa!!

Ini sudah tentunya hasil kerja Dina yang attend kelas cookies siang harinya..

Nampak tak rose tu kesan tertonggeng.. haaaa... belum letak atas kek dah tertonggeng hahaha

Siap tulis2 nama atas board.. [geleng kepala].. Pantang mak lepa sikit.. bercinta-cinta kome yaaaaa!!!

Ni ticer punyaaa! Cantik kannnn!

After Class: Kemas sepantas kilat!

No comments:

Post a Comment