Saturday, October 19, 2013

Crown Cake! yeay! I am a Queen!

Mari kita tengok posting kali ni! Mesti tak tahu apa itu crown cake kannnn? Sebenarnya memang tak wujud pun crown cake nih! Cuma teringat masa kami pergi kelas cake decorating. Lama dah, pergi with my sister. Masa tu tahun 2006 kalau tak salah. Jahat betul masa tu. I asked my sister, "kaklong nak tengok crown kek tak?" sambil tu to point kat satu kek tu.. then we went like bhahahahahahahaa... gelak besar! My cakes were never the same.. mesti nak tercrown kan kek.. macam dah kena curse gitu.. sebab gelakkan orang.

crown cake..

Boleh nampak perbezaannya dengan kek biasa ni?
sekarang dah letak sebelah-sebelah, dah boleh tau mana crown kek kan? Hey! org suruh tengok kek bukan tengok background yang semak tuuuuuu

Anyway.. crown cake ni sebab tangan tu tak reti nak dok diam. Ingat tau kawan-kawan, kalau nak deco kek, mesti pegang spatula menegak 90 darjah. Kalau terkangkang jadi crown cake ler.. kalau terkangkang ke bawah.. dah macam skirt A line la pulak.. 

Apa-apapun praktis okay :D

No comments:

Post a Comment