Thursday, October 17, 2013

Marble Shortbread with Marina..

I will really treasure this baking class forever.. Honestly.. I learnt a lot from  Marina Sulaiman.. I guess more than what she learnt from me lol! Anyway.. Inilah kelas Marble Shortbread pertama.. 100% hands on! Insyaallah lepas balik kelas boleh start jual terus..

Rupanya Marina ni sifu cake decorating.. malu aii... Siapa nak belajar fondant, congo bar, biscotti, quiche dan bermacam-macam lagilah! Bolehlah search nama Marina Sulaiman..

Kelas ni siap ada belajar pasang loyang sekali tauuuu..

Ini selepas dibuka.. tengok.. licin je tepi dia.. siapa nak belajar boleh contact nina tau! Berbaloi-baloi kelas ni sebab nina jual dah 10 tahun.. korang tak payah susah2 macam nina dulu.. habis jari-jari ku nak dapatkan marble shortbread yg perfect!

Cara nak masukkan dalam cup pun adaaaaaa!

Love you so much! Alhamdulillah... Allah datangkan pertolongan dalam bentuk yang tak disangka2 and I'm so blessed.. [tears in my eyes]


Ticer tak pakai apron! haish!

Add caption

No comments:

Post a Comment