Wednesday, October 16, 2013

NinazBaking Class_Giveaway Winner Azie and Haida :D

Punyalah lama dah kelas bagi pemenang giveaway nih! Tak ingat dah tahun berapa. Masa tu mengajar pun pakai coffee table je :D Masa ni pemenang nya sorang tapi boleh bawak sorang kawan.. Sukaaa!


Sesi pengenalan... ye lah kan.. kena la tahu background sikit-sikit.

Yang ni tukang sibuk nak masuk kelas jugak

Masa mula-mula tengok.. saspen jugak.. jadi ke tak? jadi ke tak? sampai ke atas turn table dah tu haaaa... ticer takleh nak tolong weh! semua kena buat sendiri!

Tadaaa!! jadi pun! Kek yang melimpah tu yg tengah! Pandaiii pun! Me likey! Yang kiri tu kek demo cikgu.. Cikgu pun ada kek sendiri. Lain kali cikgu nak lelong kek demo lah! :D

Haida punya yang tengah.. Azie punya yang hujung. Haida suka nak warna-warni, Azie pulak nak ekslusif putih yang sangat soft and sweet. Anyway.. ticer memang bangga dengan korang, walaupun tak pernah pegang spatula.. sampai ke akhir buat sendiri..

No comments:

Post a Comment