Wednesday, October 16, 2013

NinazBakingClass_Chocolate Cake Deco

Yang ni buat kira personal kelas dengan kawan-kawan. Group Personal Class boleh pilih masa (Selasa atau Ahad or Saturday subject to availibility). Minimum 4 people dan dapat 10% less than usual price! Best kan group personal class, semua pun saling mengenali. Masa ni dah beli meja lebih sikit sebab ada buat kiddy class hehe.. 

Tekun.. Dari cara memegang spatula. kantoii.. ticer tau memang dah ada basic ek! amboiii!


Ticer tunjuk dan tolong sikit-sikit. Sian makyong sakit pinggang.


Ni cara nak kemaskan bahagian tepi kek.. Kurang kemas pun tak apa.. boleh tambah border hehe
















Ticer kelam kabut as usual.. hehe




[sigh] nothing beats the feeling when your students do it right!


Lils is so gonna have backache after class!


[Geleng kepala tapi sangat impressed with the determination lol!]


Ini pakai gerpu yang kawan-kawan.. bukan senang nak licin tengah tu weh!


Yang ni pakai comb :D

No comments:

Post a Comment